Aktivni odmor / Ronjenje

Ronjenje

Ljubitelji ronjenja imaju brojne mogućnosti otkrivanja ljepota podmorja cijelog otoka Krka, istražujući bogatstvo raznolikog i očuvanog biljnog i životinjskog svijeta, kao i mnoštva podvodnih grebena, špilja i olupina brodova. Ponuda ronjenja u Njivicama pruža nezaboravno iskustvo zahvaljujući prekrasnim podvodnim pejzažima, bogatom morskom životu i profesionalnim ronilačkim centrima. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni ronioc, sigurno ćete pronaći ono što će vaš odmor u Njivicama učiniti nezaboravnim. Najbolje vrijeme za ronjenje je od svibnja do listopada kada su vremenski uvjeti najpovoljniji.

U Njivicama djeluje ronilački centar Pelagos, ekipiran iskusnim voditeljima, koji nudi iskustvo ronjenja na dah, ronjenja s bocama, najam ronilačke opreme, tečajeve ronjenja za početnike kao i napredne tečajeve za one koji žele usavršiti svoje ronilačke sposobnosti i vještine. Roniti možete i noću stoga doživite ronjenje na potpuno novi način, uz pomoć svjetiljke. Zabilježite svoju avanturu podvodnom fotografijom i podijelite iskustvo zadivljujućeg podvodnog svijeta.

U blizini se mogu pronaći i olupine brodova koje su idealne za istraživanje. Olupina broda Peltastis jedna je od dobro poznatih lokacija uz obalu otoka Krka. Ona odmara na dubini od 45 metara i nudi roniocima mogućnost za istraživanje povijesti i ljepota Jadrana. No, u akvatoriju Kvarnera spavaju još mnoge olupine brodova koje čuvaju brojne tajne, na vama je da ih istražite!

  • Ronilački centar Pelagos, Primorska cesta 30, Njivice
  • +385 98 464 613
  • diving.pelagos@gmail.com
  • pelagos-diving.com