kao da ste ovdje...

Multimedija

Pogledajte i doživite našu destinaciju kroz bogatu multimedijalnu galeriju. Fotografije, videozapisi, i 360° pogledi čekaju da vas odvedu na virtualno putovanje prije stvarnog posjeta.

Fotogalerija

Live webcam Njivice - Lukobran

Uživajte u trenutnoj atmosferi i slikovitom pogledu na Njivice s naše live web kamere postavljene na lukobranu. Ova jedinstvena kamera omogućuje vam da se povežete s ovim predivnim obalnim mjestom u realnom vremenu. Bilo da želite provjeriti vremenske uvjete, diviti se zalasku sunca ili jednostavno sanjariti o sljedećem odmoru, naša live web kamera Njivice – Lukobran donosi vam neodoljivu sliku Jadranskog mora i obalnog šarma.

Videogalerija

virtualna šetnja ....

Prošećice nalazištem
Mirine-Fulfinum

Antički grad Municipium Flavium Fulfinum, koji potječe iz druge polovice 1. stoljeća prije Krista, ima bogatu povijest i zanimljive značajke.
Ovaj grad se nalazi na periferiji, a sredinom 5. stoljeća izgrađena je crkva na Miriniama. Poput ostalih rimskih gradova, Municipium Flavium Fulfinum ima svoj glavni gradski trg, FORUM, koji se nalazi u samom centru grada. Ovaj trg je središnje mjesto okupljanja i aktivnosti za građane tog vremena.U ljetnim mjesecima Mirnine se pretvaraju u ljetnu pozornicu za razne manifestacije.

Naočale se nalaze u uredu TZ u Njivicama.

Preuzmite i planirajte

Preuzmite ključne materijale za planiranje vašeg posjeta: brošure, mape i aplikacije. Sve što vam je potrebno za istraživanje i uživanje u našoj destinaciji na dohvat ruke.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.